Добре дошли!

RUNEL-TECH, е концентрирала дейността си в разработка на автомобилна електроника за подпомагане работата на горивните системи от тип: пропан-бутан(LPG), природен газ(CNG) и други екологични и алтернативни горива. RUNEL-TECHе създадена през 2000г. и е производител и разработчик на софтуер и хардуер, спомагащ работата на преобразуваните конвенционални автомобилни горивни системи (бензинови), в горивни системи от типа на(LPG/CNG).

  • Гамата от изделия включва превключватели БЕНЗИН<->ГАЗ /комутатори/, със три режима на работа бензин,автоматичен и газ. Предназначени за автомобили със пълен или моно инжекцион. Превключватели БЕНЗИН<->ГАЗ за автомобили със карбуратор. Тайминг Адванс Процесори за коригиране на ъгъла на запалването на двигателя по време на работа на газ. Инструменти за настройка и мониторинг на работата на автомобила. Ламбда монитор анализира и индицира сигнала от ламбда сензора на автомобила.
  • Нашата основна цел е да работим за подобряване на качеството, надеждността, сигурността, удобството на клиентите използващи автомобилни горивни системи от тип „LPG/CNG“. Цялата производствена гама е създадена след продължително проучване на достойнствата и слабостите на различните варианти на сходна електроника и многократни стендове и експлоатационни тестове в реални условия.